Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Blog
March 10, 2022

Yes, you can: Chill bedrijf zoekt energieke aanpakkers

Samen maken we de wereld een stukje mooier.

YES is de piepjonge dochteronderneming van TOS en bestaat pas sinds januari. We zijn een snel groeiend bedrijf met een jong en energiek team. Caspar Vervuurt is onze ‘vliegende keep’. Hij doet van alles en nog wat: van operationele zaken tot het managen van sales accounts. “Bij YES krijg je de ruimte om initiatief te tonen en zelf beslissingen te nemen. We zijn een casual bedrijf dat mensen zoekt met een vooruitziende blik, aanpakkers die niet bang zijn om het heft in eigen handen te nemen.”

YES wil de wereld een stukje mooier maken en daarom runnen we ons bedrijf zo duurzaam mogelijk. We hebben twee elektrische bestelbussen en een pool elektrische bakfietsen. Bloemen worden in de binnenstad van Amsterdam altijd met de fiets bezorgd. Caspar: “We rijden ook bijna nooit naar één plek met één doel. Als we bijvoorbeeld bloemen moeten bezorgen in Rotterdam, leveren we ook meteen een lunch af in Leiden en halen we onderweg wasgoed op in Den Haag.” 


Relaxed en klantgericht werken 

Werken bij YES geeft een goed gevoel en is vooral ook erg leuk. Wij geloven dat het runnen van een gezond bedrijf begint bij het goed behandelen van je medewerkers. Volgens Caspar zit het bij YES helemaal snor met de werkomstandigheden en de werkdruk. “Onze chauffeurs werken een vast aantal uren, krijgen een uurloon en maken geen overuren. We werken met een fijne app waarmee je makkelijk van de ene naar de andere bestemming navigeert. En we proppen geen pakketjes of bloemen door de brievenbus. Bij ons werk je klantgericht.” 


‘Klanten zijn altijd vrolijk’
De klanten van YES zijn altijd blij om je te zien, want je komt een lekkere lunch op tafel zetten of een mooi boeket bloemen brengen. Je hebt veel contact met klanten en bouwt vaste relaties op. Talent Niels Klok is één van onze chauffeurs en vindt zijn baan bij YES ‘dankbaar werk’. “Klanten zijn altijd vrolijk als ik bloemen kom brengen. En ik zorg ook dat ze er mooi bij staan, netjes in een vaas  en schuin afgesneden. Echt leuk om te doen. En ik ben ook lekker zelfstandig met de vrijheid om van A naar B te koerieren.” 


Geven en nemen 

YES durft in mensen te investeren en werkt onder andere met ‘talenten’. Dat zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die door de Gemeente Amsterdam aan het werk worden geholpen. “Deze mensen komen niet aan de bak terwijl ze veel potentieel hebben,” vertelt Caspar. “Niels vindt het onwijs leuk om bloemen te schikken en levert daarmee een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf. De begeleiding is in het begin best een intensief proces dat tijd nodig heeft, maar daarna krijg je het dubbel en dwars terug.” 

We staan voor elkaar klaar
Caspar is de leidinggevende van Niels. Niels: “Ik rij volgens een vast schema en Caspar maakt mijn rooster. Tijdens het rijden hebben we af en toe telefonisch contact. Ik kan altijd bij hem terecht als er iets veranderd moet worden of niet goed loopt.” En zo hoort dat ook in een team. We staan voor elkaar klaar en onze medewerkers kunnen altijd bij ons terecht met hun vragen. “Dankzij YES heb ik een goede weekbesteding en een fijne structuur. Deze baan bevalt prima en ik zie mezelf hier wel een tijdje blijven,” zegt Niels.  


Genieten van je werk 

YES is momenteel bezig om mooie bedrijfskleding te laten maken. Zodat je bij binnenkomst je eigen jas kan pakken met daarin alles wat je nodig hebt. Caspar: “En natuurlijk een broodje en koffietje om de dag te beginnen. We willen een chille werkplek zijn waar je ook een beetje mag genieten.” En natuurlijk krijg je bij YES een prima salaris en behoort een full-time baan tot de mogelijkheden.


Klinkt goed?

Zie jij het wel zitten om met de vrijheid van een eigen elektrische bestelbus of bakfiets lekker onderweg te zijn? Wij zoeken energieke mensen! Van talent tot student, en alles daar tussenin. Als je zin hebt om aan de slag te gaan bij een jong en duurzaam bedrijf, neem dan contact op met onze vliegende keep Caspar: caspar@yesfacilitygroup.nl of 06-57726472.


Yes, we can: Dierenkliniek Vondelpark

Een smetteloze praktijk voor Amsterdamse viervoeters

Lees het hele verhaal
Bekijk alle blogs

Yes, we can: Roetz-Bikes

Circulaire fietsenvloten voor kleine en grote bedrijven

Lees het hele verhaal
Bekijk alle blogs

Yes, we can: Yes is een social enterprise

Impact maken samen met onze mensen, klanten en partners

Lees het hele verhaal
Bekijk alle blogs

Yes, we can: The Good Roll

Samen maken we de wereld less shitty

Lees het hele verhaal
Bekijk alle blogs