Duurzame logistiek: investeren in een groene toekomst
blog

Duurzame logistiek: investeren in een groene toekomst

Steeds meer bedrijven stappen naar een groenere en duurzamere toekomst.

Vandaag de dag is duurzaamheid een hot topic en dat is niet zonder reden. De impact van onze dagelijkse activiteiten op het milieu is groter dan ooit. Gelukkig zetten steeds meer bedrijven stappen naar een groenere en duurzamere toekomst.

Wij geloven in de kracht van duurzaamheid en dit is te zien in onze logistieke diensten. Ons doel is om onze CO2-uitstoot te verminderen door te investeren in elektrisch vervoer. Onze muisstille bestelbussen en elektrische bakfietsen bezorgen 6 dagen per week lunches, bloemen en wasgoed door heel Nederland, zonder vervuilende stoffen uit te stoten. Hiermee dragen we niet alleen bij aan een gezonde leefomgeving, maar zetten we ook een stap in de richting van een groener Nederland.

Het sociale aspect is net zo belangrijk als duurzaamheid voor ons. We bieden een kans aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om bij ons te werken. Het bieden van werkgelegenheid en het helpen van mensen die anders wellicht achtergesteld zouden zijn, is een onderdeel van onze missie. Dit betekent niet alleen dat we bijdragen aan een betere samenleving, maar ook dat we beschikken over een gepassioneerd en toegewijd team dat zich vol enthousiasme inzet voor onze klanten.

Kortom, we geloven in de kracht van duurzaamheid. Onze logistieke diensten worden geleverd met toekomstbestendig elektrisch vervoer, en dit alles wordt gecombineerd met een sociaal verantwoorde bedrijfsfilosofie. Samen werken we aan een groener en duurzamer Nederland.

Meer weten? Kom met ons in contact!

Jouw merk duurzaam en sociaal versterken?

Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Email ons

info@yesfacilitygroup.nl

Bel nu

085 0700840 - Ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00

Chat met ons

Ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00
  • Yes Facility Group B.V.
  • Postbus 59270
  • 1040KG Amsterdam
  • KvK: 80770223
  • BTW: 861793948B01
  • 085 0700840