Duurzame kleding- en stomerijdiensten
blog

Duurzame kleding- en stomerijdiensten

Het kiezen van de juiste bedrijfskleding gaat niet alleen over stijl en uitstraling.

Bedrijfskleding is van groot belang voor elk bedrijf. Het draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en versterkt uw merkidentiteit. Bij Yes Facility Group begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we een ruim assortiment aan kledingstukken in verschillende stijlen, kleuren en maten. Of u nu op zoek bent naar parka’s, jacks, bodywarmers, overalls, broeken, of thermo kleding, wij hebben het allemaal.

Maar het kiezen van de juiste bedrijfskleding gaat niet alleen over stijl en uitstraling. Duurzaamheid speelt ook een belangrijke rol. Daarom bieden wij bij Yes Facility Group bedrijfskleding aan die is gemaakt van duurzame materialen. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de planeet en streven naar duurzaamheid in al onze diensten.

Onze inzet voor duurzaamheid gaat verder dan alleen de aanschaf van kleding. Ook bij het reinigen van bedrijfskleding hebben wij oog voor het milieu. Daarom bieden wij milieuvriendelijke stomerijdiensten aan. Onze stomerij maakt gebruik van alleen milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die geen schadelijke stoffen bevatten. Zo kunnen onze klanten er zeker van zijn dat hun kleding perfect schoon wordt gemaakt zonder dat dit ten koste gaat van het milieu. Bij Yes Facility Group geloven we in de kracht van duurzaamheid en streven we ernaar om dit in al onze diensten te integreren. Onze bedrijfskleding en stomerijdiensten zijn daarop geen uitzondering. Duurzaamheid is niet alleen goed voor onze planeet, maar ook voor uw bedrijf. Door te kiezen voor duurzame bedrijfskleding en een milieuvriendelijke stomerijdienst, draagt u bij aan een betere en duurzamere toekomst.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact op met Caspar via caspar@yesfacilitygroup.nl of bel naar +31 6 2722 7125. Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw bedrijf.

Jouw merk duurzaam en sociaal versterken?

Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Email ons

info@yesfacilitygroup.nl

Bel nu

085 0700840 - Ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00

Chat met ons

Ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00
  • Yes Facility Group B.V.
  • Postbus 59270
  • 1040KG Amsterdam
  • KvK: 80770223
  • BTW: 861793948B01
  • 085 0700840